Botiga

Samarreta TINA Y TONA “Soltar”

25,00

Reivindicar la vida rural és un acte d’amor a la terra i a nosaltres mateixes, per això aquesta samarreta mostra la calma, que és pau, flors, treball i saviesa d’acord amb la terra i el que ens envolta.

La samarreta de mànega curta bàsica unisex “Soltar” està estampada artesanalment amb serigrafia tradicional en un taller local de Lavapiés (Madrid) i amb un disseny original d’Aroha Morales.

La serigrafia està feta conjuntament amb Crudo i Nacho, amb tintes de base a l’aigua amb certificat OEKO-TEX Standard 100.

El teixit de la samarreta està confeccionat èticament a l’Índia en 100% cotó orgànic certificat GOTS.

Es tracta d’una peça única d’edició limitada, que forma part de la col·lecció “Calma” de Tina y Tona.

Color blanc cru.

Feta a Castella-la Manxa.

Clear
Descripció

Samarreta TINA Y TONA “Soltar”.

 

CONSELLS DE RENTADA:

 • Llavar amb aigua freda o a 30 ºC màxim.
 • Llavar-la del revés per a evitar frecs dins de la llavadora.
 • No usar assecadora. Deixar assecar preferiblement a l’ombra per a protegir els colors. El sol fa que els colors canvien i les peces es desgasten. Si vols impedir això hem de penjar-les a l’ombra. Per a minimitzar aquest efecte, si no tens possibilitat d’ombra, seca la roba a l’inrevés i recull-la a penes acabe d’assecar-se.
 • Planxar a temperatura mitjana.
 • No usar lleixiu.

 

SOBRE LA SAMARRETA:

 • Samarreta unisex “Soltar” de la col·lecció “Calma” de Tina y Tona.
 • Calma consisteix en una consecució de la temporada d’hivern. Sent això com una cronologia des de l’emoció de la por fins a l’emoció de calma.
 • Un recorregut des de la infància i l’adolescència on les pors són presents, fins a la maduresa i la vellesa on la pau amb una mateixa va endinsant-se per a quedar-se.
 • La il·lustració ha sigut creada per Aroha Morales plasmant la maduresa i la vellesa com una etapa en la qual la pau es va endinsant en una mateixa per a quedar-se
 • Feta 100% en cotó orgànic amb certificat GOTS fabricat a l’Índia.
 • Tots els materials són d’origen orgànic i, per tant, sense l’ús de pesticides.
 • Suavitat extrema i molt còmoda.
 • Fabricada utilitzant energies renovables i condicions justes de treball.

 

Feta a Socuéllamos, Ciudad Real, Castella-la Manxa (Espanya).

 

SOBRE TINA Y TONA:

Tina y Tona és una marca de moda sostenible creada després del despertar de la consciència de la seua creadora, Cristina Moreno, cansada d’un ritme frenètic de quefers i coses materials que fan que el temps vole sense a penes haver-lo gaudit.

 

Les arrels de la seua creadora venen de la terra i els valors que li van inculcar acaricien la natura i a les persones, d’ací, que el nom de la marca sorgisca dels dos noms de les seues iaies: Agustina i Melitona.

 

El principal objectiu de Tina y Tona és baixar el ritme frenètic de producció i connectar emocionalment amb cada peça per a allargar al màxim el seu cicle de vida i així cuidar tant de la natura com de les persones. Sota la premissa que consumint de manera sostenible i qüestionant la procedència dels productes que comprem, els materials dels quals estan fets i les condicions en les quals són creats, aconseguirem crear una societat més conscient.

 

Les seues peces són atemporals, versàtils i duradores amb l’ús de materials naturals i biodegradables, fomentant l’ús del cànem en la indústria tèxtil.

 

Els valors d’aquesta marca de moda sostenible giren entorn del patronatge zero waste, o la manera d’evitar deixalles tèxtils des del mateix procés de producció de la peça; la utilització de teixits sostenibles, orgànics i sense ús de pesticides que puguen posar en risc la salut dels treballadors i del planeta, així com materials que no siguen procedents d’origen animal; la durabilitat emocional de les peces, que implica tant que siguen més resistents les peces, com que la connexió emocional amb la peça implique una major cura d’aquesta i, per tant, una vida més llarga; la col·laboració amb artesans, artesanes i artistes locals; la transparència i traçabilitat de les seues peces i els materials que utilitza; i la petjada de carboni, mostrant als clients i clientes la major quantitat d’informació que es necessita per a crear un públic objectiu conscient i compromés amb el medi ambient.

Additional Information
Talla

L, XL

Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Samarreta TINA Y TONA “Soltar””