Botiga

Renyonera zero waste TINA Y TONA “Semilla” – flors

30,00

Si t’agrada anar lleugera i no portar una bossa carregada de mil coses innecessàries, la renyonera zero waste “Semilla” de Tina y Tona és una opció elegant, blaneta i suau.

Feta 100% de cotó, porta un botó de fusta de corozo i una cinta de cotó ajustable a la mesura que desitges.

La renyonera “Semilla” és un complement molt còmode que ens allibera les mans de tot, portes el just per a no portar molta càrrega, però alhora, caben moltes cosetes.

Amb un disseny versàtil, aquesta renyonera serveix per a portar-la tipus bossa o bandolera també.

Dissenyada en patronatge zero waste i assemblada de peces a mà pensada per a ser més sostenible, no sols en els seus materials de base sinó també en la seua producció.

Disseny amb flors.

Feta a Castella-la Manxa.

Només en queden 1 en estoc

Descripció

Renyonera zero waste TINA Y TONA “Semilla” – flors.

 

MATERIALS:

 • Feta en cotó de teixits upcycling.
 • Botó de corozo.
 • Cinturó ajustable fet amb cotó.
 • L’etiqueta està feta amb paper 100% sostenible, fabricada amb cotó reutilitzat de la indústria tèxtil. A més dins conté llavors, per la qual cosa en comptes de tirar l’etiqueta al fem, pots plantar-la: col·loca-la en un plat amb 5 mm d’aigua, posa-la al sol i rega-la fins que germine. Després trasplanta-la a un test amb terra.

 

CONSELLS DE RENTADA:

 • Llavar amb aigua freda o a 30 ºC màxim.
 • Llavar-la del revés per a evitar frecs dins de la llavadora.
 • No usar assecadora. Deixar assecar preferiblement a l’ombra per a protegir els colors. El sol fa que els colors canvien i les peces es desgasten. Si vols impedir això hem de penjar-les a l’ombra. Per a minimitzar aquest efecte, si no tens possibilitat d’ombra, seca la roba a l’inrevés i recull-la a penes acabe d’assecar-se.
 • Planxar a temperatura mitjana.
 • No usar lleixiu.

 

SOBRE LA RENYONERA:

 • Dimensions: 24 x 17 x 5 cm.
 • Longitud màxima del cinturó: 104 cm.
 • Dissenyada amb patronatge zero waste o zero residus, un sistema de construcció de patrons i el seu posterior talle i confecció de manera que no hi haja residus ni deixalles. Aquesta tècnica de disseny promou la necessitat de considerar que no existeix teixit innecessari o teixit no útil. És una forma de construcció de peces basada a aprofitar al 100% tota la tela i no generar residus tèxtils, a més de respectar als productors, dissenyadors i el medi ambient durant tot el procés.
 • Fabricada utilitzant energies renovables i condicions justes de treball.

 

Feta a mà a Socuéllamos, Ciudad Real, Castella-la Manxa (Espanya).

 

SOBRE TINA Y TONA:

Tina y Tona és una marca de moda sostenible creada després del despertar de la consciència de la seua creadora, Cristina Moreno, cansada d’un ritme frenètic de quefers i coses materials que fan que el temps vole sense a penes haver-lo gaudit.

 

Les arrels de la seua creadora venen de la terra i els valors que li van inculcar acaricien la natura i a les persones, d’ací, que el nom de la marca sorgisca dels dos noms de les seues iaies: Agustina i Melitona.

 

El principal objectiu de Tina y Tona és baixar el ritme frenètic de producció i connectar emocionalment amb cada peça per a allargar al màxim el seu cicle de vida i així cuidar tant de la natura com de les persones. Sota la premissa que consumint de manera sostenible i qüestionant la procedència dels productes que comprem, els materials dels quals estan fets i les condicions en les quals són creats, aconseguirem crear una societat més conscient.

 

Les seues peces són atemporals, versàtils i duradores amb l’ús de materials naturals i biodegradables, fomentant l’ús del cànem en la indústria tèxtil.

 

Els valors d’aquesta marca de moda sostenible giren entorn del patronatge zero waste, o la manera d’evitar deixalles tèxtils des del mateix procés de producció de la peça; la utilització de teixits sostenibles, orgànics i sense ús de pesticides que puguen posar en risc la salut dels treballadors i del planeta, així com materials que no siguen procedents d’origen animal; la durabilitat emocional de les peces, que implica tant que siguen més resistents les peces, com que la connexió emocional amb la peça implique una major cura d’aquesta i, per tant, una vida més llarga; la col·laboració amb artesans, artesanes i artistes locals; la transparència i traçabilitat de les seues peces i els materials que utilitza; i la petjada de carboni, mostrant als clients i clientes la major quantitat d’informació que es necessita per a crear un públic objectiu conscient i compromés amb el medi ambient.

Additional Information
Pes 65 g
Dimensions 24 × 17 × 5 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Renyonera zero waste TINA Y TONA “Semilla” – flors”