Botiga

Raspall natural de coco REDECKER “Tawashi”

2,75

Raspall de fibres de coco Redecker multiusos, de duresa mitjana. També anomenat “Tawashi” al Japó, on és usat tradicionalment per a fer una neteja profunda de la pell d’hortalisses.

Aquest raspall és una alternativa als fregalls de plàstic. És perfecte per a netejar cassoles, olles, plats, banyeres, o lavabos, però també per a netejar la pell de les fruites i verdures i deixar-les lliures de qualsevol substància externa.

Les truges del raspall són de fibra de coco i estan lligades mitjançant un filferro d’acer inoxidable.

Fet a Sri Lanka.

Només en queden 2 en estoc

Descripció

Raspall natural de coco REDECKER “Tawashi”.

 

CONSELLS D’ÚS:

  • No deixar en remull.
  • Deixar assecar bé després de cada ús.
  • És convenient bullir-ho en aigua de tant en tant per a evitar que proliferen bacteris.
  • Encara que és un raspall recomanat també per a paelles i superfícies antiadherents, per la nostra experiència personal, això només seria possible una vegada que el raspall estiga molt mullat i les fibres de coco s’hagen ablanit prou com per a no danyar l’antiadherent.
  • Al final de la seua vida útil, pots depositar les fibres de coco en el contenidor marró de residus orgànics, ja que són totalment compostables, i la peça de filferro en un punt net o ecoparc.

 

SOBRE REDECKER:

Redecker és una de les últimes fàbriques de raspalls artesanals d’Alemanya amb 75 anys d’experiència. Redecker disposa d’una llarga col·lecció de raspalls i productes de fusta tradicionals i d’avantguarda, útils per a tots els àmbits de la vida. La casa Redecker sempre utilitza fustes naturals i materials biodegradables.

 

Redecker fabrica des de 1935 productes de fusta sense cap mena de tractament (vernissos, lasurs, etc.), aconseguint així productes artesanals de qualitat, molt útils i duradors. Cada tipus de fusta i de fibra vegetal té les seues característiques pròpies adaptades a un ús en particular. En els productes de fusta s’utilitzen, entre altres, fusta de faig, de freixe, de perera (per exemple per als raspalls per a bebés), de cirerer, d’auró i de boix, tots europeus i de tala controlada.

Additional Information
Pes 50 g
Dimensions 10 × 7 × 4,5 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Raspall natural de coco REDECKER “Tawashi””