Botiga

Raspall natural de fusta per a olles i cassoles LA DROGUERIE ÉCO

3,90

Raspall de fusta de La Droguerie Écologique 100% natural per a fregar olles, cassoles, casseroles, paelles, cassons, etc.

El mànec està fabricat en fusta de faig sense tractar, amb certificat FSC (acredita la bona gestió forestal de la matèria primera). Les truges estan fetes amb una mescla de fibres vegetals unió, de fibra de palmera, i fibres de tampico, procedent de l’atzavara, un tipus de cactus originari de Mèxic.

Amb la seua duresa t’ajudarà a netejar amb facilitat la brutícia incrustada en la teua vaixella. Una altra qualitat de les truges és que produeixen abundant espuma.

Altura: 8 cm.
Diàmetre de les truges: 6 cm.

Fet a Europa occidental.

En estoc

Descripció

Raspall natural de fusta per a olles i cassoles LA DROGUERIE ÉCO.

 

CONSELLS D’ÚS:

  • No deixar en remull.
  • Deixar assecar bé després de cada ús.
  • És convenient bullir-ho en aigua de tant en tant per a evitar que proliferen bacteris.
  • No el faces servir sobre tefló o superfícies similars.
  • Al final de la seua vida útil, pots depositar-ho en el contenidor marró de residus orgànics, ja que és totalment compostable.

 

SOBRE LA DROGUERIE ÉCO:

La Droguerie Éco és una marca d’Ecodis, empresa francesa pionera en el disseny i distribució de productes ecològics a botigues especialitzades. Oferint al voltant de 2.000 productes als seus clients francesos i europeus, Ecodis persegueix un dels seus principals objectius: innovar per a fer que els productes ecològics siguen accessibles al major nombre de persones possible.

 

Durant més de 15 anys, el seu lema ha sigut “Feix els teus productes de neteja tu mateix!”. Els productes de La Droguerie Éco ho acompanyen en aquest enfocament de “fet a casa” amb uns ingredients simples, efectius i econòmics. Fabricats a França o Europa Occidental, els productes de La Droguerie Éco estan elaborats a partir de matèries primeres naturals, minerals o vegetals i amb el màxim d’ingredients orgànics.

Additional Information
Pes 65 g
Dimensions 8 × 6 × 6 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Raspall natural de fusta per a olles i cassoles LA DROGUERIE ÉCO”