Botiga

Fregall de coure REDECKER per a olles (Pack de 2)

6,50

El fregall de coure Redecker per a olles elimina els aliments cremats d’olles, paelles i cassons. Neteja suaument sense deixar raions, ja que el coure és un metall suau que no ratlla quan està mullat. Els fins fils de coure eliminen suaument fins i tot la brutícia més rebel. Gràcies a la doble capa, el netejador de coure és extremadament durador i és 100% reciclable.

Elimina l’òxid i la brutícia d’olles, paelles, aigüeres, cassons, vitroceràmica, vidre, acer inoxidable, etc. El fregall netejador de coure també es pot utilitzar per a bicicletes i motocicletes, així com per a finestres, peces cromades i llandes d’alumini en automòbils. Utilitzar sempre amb abundant aigua.

Pack de 2 unitats.

Fet a Alemanya.

Descripció

Fregall de coure REDECKER per a olles (Pack de 2).

 

CONSELLS D’ÚS:

  • Deixar assecar bé després de cada ús.
  • Llavable a 60 ° C en llavadora (posar dins d’una xarxa o calcetí).
  • No el faces servir sobre tefló o superfícies similars.
  • Reciclatge: El coure és un metall que pot ser reciclat i reutilitzat una i altra vegada sense perdre les seues propietats. Si està completament net de restes has de tirar-ho en el contenidor groc. En cas de tindre residus, hauràs de depositar-ho en un punt net.

 

SOBRE REDECKER:

Redecker és una de les últimes fàbriques de raspalls artesanals d’Alemanya amb 75 anys d’experiència. Redecker disposa d’una llarga col·lecció de raspalls i productes de fusta tradicionals i d’avantguarda, útils per a tots els àmbits de la vida. La casa Redecker sempre utilitza fustes naturals i materials biodegradables.

 

Redecker fabrica des de 1935 productes de fusta sense cap mena de tractament (vernissos, lasurs, etc.), aconseguint així productes artesanals de qualitat, molt útils i duradors. Cada tipus de fusta i de fibra vegetal té les seues característiques pròpies adaptades a un ús en particular. En els productes de fusta s’utilitzen, entre altres, fusta de faig, de freixe, de perera (per exemple per als raspalls per a bebés), de cirerer, d’auró i de boix, tots europeus i de tala controlada.

Additional Information
Pes 40 g
Dimensions 7,5 × 7,5 × 5 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Fregall de coure REDECKER per a olles (Pack de 2)”