Botiga

Bicarbonat sòdic LA DROGUERIE ÉCO – 1 kg

4,00

Bossa d’1 kg de bicarbonat sòdic de La Droguerie Écopratique, és un producte de neteja multiusos, essencial per a una neteja respectuosa amb el medi ambient.

En molts casos, el bicarbonat sòdic, també anomenat bicarbonat de sodi, és l’únic ingredient o l’ingredient clau en detergents. Funciona com un netejador per a desembossar canonades, netejar plats, fregar sòls, netejar el forn, llevar olors, netejar el wc i molt més.

Pes: 1 kg.

Fet a França.

En estoc

Descripció

Bicarbonat sòdic LA DROGUERIE ÉCO – 1 kg.

 

CONSELLS D’ÚS:

  • No presenta cap toxicitat per a l’organisme ni per al medi ambient, però pot ser tòxic si és ingerit en grans quantitats.
  • Mantindre lluny de l’abast dels xiquets.
  • Conservar en un lloc sec.
  • No es pot netejar l’alumini amb bicarbonat de sodi (però sí que es pot utilitzar en altres superfícies metàl·liques i aliatges).
  • No es pot utilitzar amb la seda ni amb la llana.

 

SOBRE LA DROGUERIE ÉCO:

La Droguerie Éco és una marca d’Ecodis, empresa francesa pionera en el disseny i distribució de productes ecològics a botigues especialitzades. Oferint al voltant de 2.000 productes als seus clients francesos i europeus, Ecodis persegueix un dels seus principals objectius: innovar per a fer que els productes ecològics siguen accessibles al major nombre de persones possible.

 

Durant més de 15 anys, el seu lema ha sigut “Feix els teus productes de neteja tu mateix!”. Els productes de La Droguerie Éco ho acompanyen en aquest enfocament de “fet a casa” amb uns ingredients simples, efectius i econòmics. Fabricats a França o Europa Occidental, els productes de La Droguerie Éco estan elaborats a partir de matèries primeres naturals, minerals o vegetals i amb el màxim d’ingredients orgànics.

Additional Information
Pes 1015 g
Dimensions 11 × 6 × 21 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Bicarbonat sòdic LA DROGUERIE ÉCO – 1 kg”