Botiga

Salvaslip de tela reutilitzable de cotó ecològic TAMINEKO

12,50

Una dona en la seua etapa fèrtil pot arribar a utilitzar entre 10.000 i 20.000 compreses d’un sol ús, compreses que acaben en el fem sense possibilitat de reciclar-se.

Una alternativa a això són els salvaslips de tela impermeables TamiNeko, fets amb materials ecològics certificats Oeko Tex Standard 100, que en estar en contacte amb la pell ens asseguren no generar irritacions ni infeccions.

En contacte amb la pell i en la capa exterior, cotó ecològic de gran qualitat, a l’interior, una capa absorbent de moletó de cotó i una altra capa de rínxol de bambú i cotó, i a l’exterior un teixit impermeable de PUL.

L’opció perfecta com a alternativa als tampons d’un sol ús, protectors íntims o compreses d’un sol ús. Elimina el plàstic de la teua menstruació i passa’t a una menstruació sostenible i saludable.

Mesures: 18,5 cm de llarg i 6 cm d’ample d’entrecuix.

Tria el teu estampat favorit.

Fet a mà a Oliva (València).

Clear
Descripció

Salvaslip de tela reutilitzable de cotó ecològic TAMINEKO.

 

MATERIALS:

 • Els salvaslips estan fets amb 3 capes de teles diferents.
 • Teixit exterior en contacte amb la pell: Cotó ecològic amb certificat Oeko Tex Standard 100, que verifica que no hi haja substàncies nocives ni en tèxtils, ni en les fases de la fabricació dels teixits.
 • Teixit interior absorbent: Amb propietats antibacterianes, absorbents i hipoal·lergògenes. Contenen una capa de moletó de cotó i una capa de rínxol de bambú i cotó (40%/60%).
 • Teixit extern: Teixit de PUL, tela de polièster amb una capa de poliuretà que fa el salvaslip impermeable, transpirable i elàstic. Aquesta tela és l’encarregada que els fluids no traspassen a la roba interior. Té també certificat Oeko Tex Standard 100.

 

CONSELLS D’ÚS:

 • Abans del primer ús llava el teu salvaslip per a potenciar la seua absorció (llig detingudament els consells de rentada a continuació).
 • Aquests salvaslips tenen ales i clips que permeten que se subjecten a la roba interior i es mantinguen en el seu lloc.
 • Col·loca la part amb la capa impermeable sobre la roba interior, baixa les ales i tanca els clips sobre aquesta, de manera que la part amb l’estampat quede en contacte amb la teua pell.
 • El temps d’ús depén del teu sagnat, però normalment pots portar-los més temps que els salvaslips convencionals d’un sol ús, ja que aquests salvaslips de tela tenen més capacitat d’absorció.

 

CONSELLS PER A RENTAR ELS SALVASLIPS DE TELA:

 • La sang, encara que a primera vista és enutjosa, és fàcil de netejar.
 • L’ideal és aclarir-los en aigua freda només canviar-te, però això no sempre és possible.
 • Pots deixar-los en remull unes hores abans de rentar-los, però sense passar-te! Quant més temps passe, més et costarà llevar la sang.
 • Després renta-los a mà o en la llavadora, sempre amb aigua freda. Això és important, l’aigua calenta fixa la sang en els teixits.
 • A l’hora de rentar-los, siga a mà o a màquina, utilitza un sabó suau, i evita l’ús de lleixius, llevataques, perfums o suavitzants, que a més d’escurçar la vida dels teixits, pot fer que et pique la pell.
 • Un rajolí d’aigua oxigenada amb el remull, ajuda a blanquejar i elimina olors.
 • Si pots asseca-los al sol, és el millor desinfectant i blanquejador.
 • Evita radiadors i assecadores que desbaratarien els teixits.

 

Els salvaslips de tela són ideals per a utilitzar tots els dies, per a acompanyar a la copa menstrual, per als primers i últims dies del cicle i les pèrdues d’orina lleus.

 

Mesures: Llarg: 18,5 cm  |  Ample: 14 cm  |  Llarg d’ales: 4,5 cm

 

En tractar-se d’un producte artesanal fet a mà, el producte pot variar lleugerament de les fotos ací mostrades.

 

Fet a la Comunitat Valenciana (Espanya).

 

SOBRE TAMINEKO:

TamiNeko és el projecte d’upcycling de Tamara Ramírez, dissenyadora creativa, artista plàstica i integradora social, però sobre totes les coses, recicladora i transformadora.

 

El projecte va nàixer fa quasi 20 anys, quan Tamara va començar a treballar amb material reciclat, especialment amb el plàstic, mesclant-lo amb elements tèxtils amb els quals creava roba i complements.

 

El seu objectiu és transformar part del que rebutgem en objectes de disseny i ús, que estiguen a l’abast de tot el món, amb valors justos, amigables, accessibles, per a generar un consum conscient i disminuir així la cultura de l’usar i tirar. Per a això treballa sota la filosofia zero waste, on el disseny i composició de patrons estan pensats per a aprofitar al màxim el teixit generant el mínim de residus, procurant reduir l’impacte ambiental, reutilitzant residus tèxtils i plàstics de descarte que passen per un minuciós procés de reciclatge i neteja per a poder ser transformats.

 

Additional Information
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Salvaslip de tela reutilitzable de cotó ecològic TAMINEKO”