Botiga

Fulles d’afaitar TATRA “Platinum” de doble tall – 5x

2,50

Les fulles d’afaitar d’acer inoxidable TATRA “Platinum” estan fetes d’acer inoxidable premium i platí, proporcionant-te un afaitat molt agradable i apurat.

Són ideals fins i tot per a les barbes més gruixudes. Et duraran entre uns 7 o 8 afaitats, o almenys 3 afaitats si la teua barba és molt resistent.

Aquestes fulles d’afaitar estan fetes en la mateixa factoria txeca que prèviament feia les populars fulles Astra.

El paquet inclou 5 fulles d’afaitar de doble tall que són compatibles amb gran part de les maquinetes d’afaitar per a l’afaitat clàssic.

Fetes a la República Txeca.

Descripció

Fulles d’afaitar TATRA “Platinum” de doble tall – paquet de 5 unitats.

 

PER QUÉ USAR AQUESTES FULLES:

  • Proporcionen un afaitat més còmode i apurat gràcies a la major qualitat de la fulla d’afaitar.
  • Millor per a la teua pell a llarg termini, ja que en aconseguir un millor apurat, no és necessari passar tantes vegades la fulla per la pell, evitant rojors i irritacions.
  • Pot ser molt més barat si tens un pressupost limitat, ja que les fulles de doble tall les pots utilitzar moltes més vegades que les maquinetes d’un sol ús o que els capçals intercanviables, i a més són molt més barates, per la qual cosa una vegada feta la primera inversió de comprar la maquineta tradicional, el següent és començar a estalviar diners.
  • Molt més sostenible a nivell mediambiental, ja que redueixes els residus del bany, evitant els plàstics d’un sol ús o de vida limitada.

 

INSTRUCCIONS D’ÚS:

  • Introduir la fulla en la maquineta d’afaitar (veure instruccions de muntatge en la descripció de la maquineta d’afaitar amb tancament clàssic o en la maquineta d’afaitar amb obertura papallona).
  • Per a un correcte afaitat, pots humitejar la teua pell i aplicar-li un sabó o crema per a l’afaitat i lliscar suaument la maquineta.

 

CONSELLS D’ÚS:

  • Després de cada ús, extraure la fulla de la maquineta d’afaitar i netejar-la amb un drap humit.
  • Pot ser usada pels seus 2 costats.
  • Veuràs que està gastada quan en comptes de tallar el pèl et tira d’ell.
  • Normalment aquest tipus d’utensilis no són reciclables, ja que són considerats com a residus domèstics perillosos i han de ser depositats en els punts nets, però des de fa uns mesos s’ha posat en marxa un programa de reciclatge de maquinetes d’afaitar per a convertir les fulles en lingots per a la seua reutilització en la indústria metal·lúrgica. En Terreta neta som punt de recollida públic d’aquest programa, per la qual cosa pots recol·lectar les fulles usades i les maquinites velles en una capseta i porta-les al nostre espai.

 

Fet a la República Txeca.

 

SOBRE TATRA:

Tatra és una de les marques de Czech Blades, empresa que continua amb la tradició de fabricar fulles d’afaitar a Jevíčko, República Txeca.

 

Czech Blades representa una tradició de producció de fulles d’afaitar i fulles industrials d’alta qualitat durant més de 70 anys. Aquesta empresa txeca és líder mundial en la producció de fulles d’acer inoxidable i acer al carboni, i manté els alts estàndards dels propietaris anteriors, Astra Diu i Gilette.

 

Additional Information
Pes 5 g
Dimensions 5 × 2,6 × 0,8 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Fulles d’afaitar TATRA “Platinum” de doble tall – 5x”