Botiga

Esponja konjac facial natural BANBU

6,00

Una pràctica esponja facial 100% natural d’ús diari.

L’esponja konjac de Banbu 100% natural està fabricada a partir d’arrels de konjac, una planta provinent d’Àsia. Elimina perfectament el maquillatge, les cèl·lules mortes i l’excés de greix.

Permet una neteja eficaç i exfolia lleugerament la pell, sense ressecar-la ni crear una sensació d’incomoditat. Perfecta per a aconseguir una pell més llisa, més suau i més brillant.

Que no et sorprenga la seua reduïda grandària perquè el seu volum augmenta 3 vegades quan la humiteges.

Feta a Taiwan.

Descripció

Esponja konjac facial natural BANBU.

 

CONSELLS D’ÚS:

  • L’esponja konjac pot usar-se diàriament i fins a 2 vegades al dia. Pots usar l’esponja sola, amb sabó o amb el teu producte netejador habitual.
  • Humiteja l’esponja konjac amb abundant aigua o deixa-la submergida en aigua tèbia al voltant de 2 minuts. Una vegada estiga blaneta estarà llesta per a utilitzar i alliberar la teua pell d’impureses.
  • Fes massatges circularment pel teu rostre, amb moviments ascendents.
  • Mantingues l’esponja konjac seca per a prolongar la seua vida útil.
  • Si no la utilitzes sovint pots guardar-la en la nevera per a conservar-la millor.
  • Disposa d’un cordill perquè pugues penjar-la en un lloc sec lliure d’humitat.
  • De tant en tant pots desinfectar l’esponja en aigua bullent durant un parell de minuts.

 

Cerques una esponja facial per a netejar amb gran suavitat el teu rostre? Gràcies a l’esponja konjac i la seua textura ultrasuau aconseguiràs netejar la teua pell en profunditat mentre li aportes les fibres, vitamines i minerals que necessita.

 

Pots utilitzar un sabó facial, però també pots usar la konjac sense cap producte, aconseguint resultats igualment excel·lents, sent ideal per a una rutina minimal.

 

La neteja és un pas imprescindible en la teua rutina facial. T’ajuda a mantindre la pell en un estat òptim, ajudant al fet que les cremes s’absorbisquen molt millor i la teua pell lluïsca sana i lliure d’impureses. Per a una neteja perfecta acompanya les esponges konjac amb sabons facials respectuosos amb la teua pell. Una pell neta és una pell feliç!

 

Ideal per a tot tipus de pells.

 

Feta a Taiwan.

 

SOBRE BANBU:

Banbu sorgeix en 2019, com a motor del canvi, de revolució davant la seua preocupació per l’ús generalitzat i indiscriminat de productes químics tòxics i de l’excessiva explotació de recursos. Sent el seu màxim exponent els productes d’un sol ús de plàstic. Productes amb una usabilitat molt baixa, i gran impacte mediambiental tant en la seua realització com en posterior residu.

 

En un moment, en el qual l’impacte d’aquesta manera de consum comença a veure la llum, naix Banbu, a la recerca d’alternatives naturals, ecològiques i sostenibles. Basant els fonaments en el respecte al món que ens envolta i a tots els integrants que en ell convivim, independentment de l’espècie i condició, perquè no entenen una manera de vida que no siga així.

 

L’objectiu és clar, fabricar productes naturals resistents de baix impacte mediambiental, però sense renunciar per això al disseny, la innovació i la qualitat. Productes que no sols són sostenibles, si no que amb ells s’obtenen resultats increïbles, tant en la nostra pell o cabells, com en el planeta.

Additional Information
Pes 15 g
Dimensions 7,5 × 7,5 × 5 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Esponja konjac facial natural BANBU”