Botiga

Economía política feminista – Astrid Agenjo Calderón

21,00

Les claus del col·lapse ecosocial des de les aportacions teòriques de l’economia política feminista a les anàlisis de l’economia global.

 

L’economia política feminista constitueix una aproximació crítica i alternativa a les anàlisis de l’economia convencional i a les deficiències estructurals d’un sistema capitalista, heteropatriarcal i racista que ha posat en escac la sostenibilitat de la vida, causant i agreujant el conflicte capital-vida.

 

La financerització descontrolada, la mercantilització de cada vegada més processos de la vida íntima, la privatització creixent de mitjans de producció i sectors econòmics, la invisibilització de l’economia de cures o la sobreexplotació d’una força de treball feminitzada i precària són alguns dels aspectes abordats per l’economia política feminista.

Només en queden 2 en estoc

Descripció

Economía política feminista – Astrid Agenjo Calderón.

 

SOBRE EL LLIBRE:

  • Títol: Economía política feminista. Sostenibilidad de la vida y economía mundial
  • Editorial: FUHEM ecosocial / Catarata
  • ISBN: 978-84-1352-165-7
  • PVP: 21 €
  • Pàgines: 333 pàgines
  • Grandària: 16 x 24 cm
  • Enquadernació: Rústica amb solapes
  • Any: 2021

 

SOBRE L’AUTORA:

Economista feminista extremenya (Garbayuela, 1985). Doctora en Ciències Socials i màster en Economia Internacional i Desenvolupament. És professora en el Departament d’Economia, Mètodes Quantitatius i Història Econòmica de la Universitat Pablo de Olavide de Sevilla, on forma part del Grup d’investigació EcoEcoFem Economia Feminista, Ecològica i Desenvolupament. És vicepresidenta de l’Observatori GEP&DO, membre del Grup de Treball Economia Feminista Emancipatòria (Consell Llatinoamericà de Ciències Socials) i de la Xarxa Iberoamericana d’Investigació en Treball, Gènere i Vida Quotidiana. També realitza activitats d’assessoria i consultoria independent, i de formació en economia feminista per a diverses institucions i organitzacions socials. Participa activament en moviments socials i feministes, i concilia la seua vida familiar, personal i laboral, rural i urbana, gràcies a una àmplia xarxa d’afectes que sostenen la seua vida.

Additional Information
Pes 555 g
Dimensions 16 × 24 × 2 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Economía política feminista – Astrid Agenjo Calderón”