Botiga

Sabó de Marsella original LE SÉRAIL

2,004,95

El tradicional sabó de Marsella en format sòlid és un producte molt interessant per a tota persona que intente portar una vida amb menys plàstic.

Té el gran avantatge de ser multiusos i de no portar cap plàstic (ni en el seu envàs ni en la seua composició). És el sabó ideal per a una casa sense plàstic i residu zero.

Aquest sabó fet a base d’oli d’oliva és hipoal·lergogen i no conté conservants, colorants, perfums o grasses animals.

Ho pots trobar en dues grandàries: Cub de 100 g (5×5 cm) i cub de 400 g (8×8 cm).

Fabricat artesanalment a Marsella (França).

Clear
Descripció

Sabó de Marsella original Le Sérail.

 

INGREDIENTS:

Oli d’oliva saponificat, aigua, sal marina, hidròxid sòdic.

 

INCI:

Sodium Olivate, Aqua, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide.

 

CONSELLS D’ÚS:

 • El sabó de Marsella és la navalla suïssa dels sabons, un multiusos total.
 • Pots usar-ho com a sabó de dutxa. Està indicat per a tot tipus de pells, fins i tot les pells sensibles o al·lèrgiques. El pots usar tant per a les mans, com per a la cara i el cos. No resseca la pell gràcies a la seua base d’oli d’oliva.
 • Es pot usar també per a rentar els plats. Fica una miqueta de sabó de Marsella en el teu fregall o en un raspall per a la vaixella i frega.
 • És molt bo com a llevataques. Banya la tela tacada, frega-la amb sabó de Marsella. Deixa actuar uns 20-30 minuts i aclareix. Si és necessari, repeteix el procés una segona vegada.
 • També ho pots usar com a sabó de neteja per a la llar. Solo o barrejat amb aigua, pots usar-ho per a netejar la dutxa, plaques de cocció, lavabos, sòls, etc.
 • És molt eficient com a insecticida natural. Ratlla el sabó i mescla 2 culleres amb aigua calenta en una botella tipus esprai. Per a eliminar plagues, polvoritza aquesta mescla en les plantes afectades.
 • Funciona molt bé com a sabó per a la llavadora, per a això ratlla una miqueta de sabó en un cassó d’aigua bullent i remou fins a dissoldre’l totalment.
 • Per a la millor conservació i duració del sabó, mantindre la pastilla seca entre usos en una sabonera amb drenatge.

 

PROPIETATS:

 • Oli d’oliva saponificat. Magnífiques propietats suavitzants i hidratants.
 • Sal marina. Gràcies al seu alt contingut en minerals, és excel·lent per a netejar la pell, absorbint les toxines i impureses presents en ella.
 • Hidròxid sòdic. Utilitzat per a la saponificació de l’oli d’oliva i convertir-lo en sabó. Una vegada finalitzat el procés, pràcticament desapareix íntegrament, podent quedar traces.

 

El sabó de Marsella és un producte essencial per a la llar. Pots fer-lo servir per a moltes coses i és uns dels sabons amb la fórmula més natural i senzilla del mercat.

 

Aquests sabons són totalment artesanals. Per tant poden vindre una miqueta abonyegats o/i amb una capa de “pols” blanca que ve de l’evaporació de l’aigua salina que s’usa en la seua fabricació. Per a eliminar la capa de residus d’aigua salina, n’hi ha prou amb aclarir la peça de sabó amb aigua freda.

 

Un sabó multiusos tradicional dissenyat per a cuidar de tot el que t’importa.

 

Fet a Marsella (França).

 

SOBRE LE SÉRAIL:

Le Sérail és una de les 4 úniques marques que fabrica el sabó de Marsella de manera tradicional.

 

Le Sérail és una autèntica institució de la ciutat de Marsella, el seu taller es pot visitar gratuïtament els divendres de vesprada.

 

El segell “Entreprise du Patrimoine Vivant”, atorgat pel CCI de Marsella, garanteix un autèntic procés de fabricació artesanal respectant els mestres saboners tradicionals, en calderes, la qual cosa fa que la seua fàbrica de sabó siga una de les darreres respectant el procés ancestral d’elaboració de sabó de Marsella.

 

Fabriquen els seus sabons, els seus productes per a la llar, els seus gels de dutxa i els seus xampús, als seus tallers de Marsella.

 

Els seus productes són reconeguts per la seva qualitat de fabricació.

 

Completament naturals, sovint són recomanats per pediatres i dermatòlegs.

Additional Information
Pes N/A
Dimensions N/A
Format

100 g, 400 g

Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Sabó de Marsella original LE SÉRAIL”