Botiga

Revista SALVAJE nº 8

12,00

Salvaje és la revista trimestral i en paper que vol traure’t al camp.

 

Revista Salvaje nº 8 | Primavera de 2021 | 112 pàgines + Suplement infantil Salvajito de 8 pàgines.

 

Últimes unitats disponibles.

 

Continguts:

El destello tras la oscuridad, de Bonnie Tsui | Okupar los montes, ¿cuidar de los montes?, de Natalia Quiroga; fotografies de Marta Goro | Ornitografías, el trazo de las alas, de Xavi Bou | Made in Asturias. El universo artesano de Rodrigo Cuevas, de Irene Sierra; fotografies de Manu Brabo | Hay un hombre en España que lo sabe todo, d’Antonio Teruel; il·lustració d’Iñaki Landa | Las abejas resisten. Trasmonte: el viaje de un abejero, de Rubén Briongos; fotografies de Mònica Figueras | La voz de las acequias, de Enrique Rey; fotografies de Laura Turpin | Mi pandilla del fin del mundo, d’Elisa Victoria; il·lustració d’Adara Sánchez | Cómo cultivar tus propias hierbas aromáticas, d’Estela Delga; il·lustracions de Laura Pacheco | Rey cerdo, de Lucía Peralta | La mirada de Jenofonte sobre la España vacía, de Sergio del Molino; il·lustració de Mayte Alvarado | Salvajito nº 8, de Carmen Pacheco, il·lustrat por Miguel Bustos.

Esgotat

Descripció

Revista SALVAJE nº 8.

 

Salvaje “la revista que quiere sacarte al campo” és la revista trimestral i en paper que vol traure’t al camp. Una publicació per a desconnectar del mòbil, reivindicar la nostra naturalesa i donar veu als nostres pobles.

 

En Salvaje volen que soltes el mòbil, deixes de rebre notificacions per un instant i t’adones que molts dels nostres problemes, com l’ansietat o l’estrés, s’arreglen eixint fora.

 

Per a això es reivindica la riquesa natural i rural del nostre país. Espanya té la major biodiversitat de la Unió Europea i la segona esperança de vida més elevada del món, una conseqüència directa de la dieta de les nostres àvies. Es presumeix de la nostra naturalesa i de la nostra cultura rural com els estatunidencs del seu Gran Canó o els francesos dels seus camps de lavanda de la Provença.

 

També es dona veu a les noves iniciatives que des dels pobles estan revitalitzant el medi rural. Salvaje vol canviar la imatge que existeix del nostre camp, associada al pessimisme i l’abandó, i gaudir-lo, perquè està ple de vida i només fa falta que algú ho explique.

 

En Salvaje es publiquen les històries increïbles que succeeixen fora de la ciutat i a les quals els mitjans tradicionals no fan cas. Per a això compten amb una xarxa de corresponsals salvatges, per a tindre almenys un col·laborador o col·laboradora en cada província i que siguen les persones que viuen prop de les històries les que les conten, i no algú des d’una redacció a Madrid.

És trimestral, perquè ho bo tarda a cuinar-se, i en paper, perquè volen recuperar el plaer d’asseure’ns a llegir en qualsevol part, sense necessitat de cobertura.

Salvaje no és una revista de viatges, d’esports, de literatura, d’economia o de medi ambient, encara que té alguna cosa de tot això. Salvaje és una revista sobre el camp, amb continguts de qualitat, escrits i fotografiats pels millors col·laboradors, amb un disseny tan cuidat que facen venir ganes de col·leccionar-la.

Additional Information
Pes 425 g
Dimensions 27 × 21 × 1 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Revista SALVAJE nº 8”