Botiga

Revista SALVAJE nº 5

10,00

Salvaje és la revista trimestral i en paper que vol traure’t al camp.

 

Estiu de 2020 | 112 pàgines + Suplement infantil Salvajito de 8 pàgines.

 

Últims exemplars del cinqué número de Salvaje.

 

Continguts:

Vamos a perdernos un poco, d’Ander Izagirre; il·lustrat per Cristina Spanò | La hija del esquilador, de Silvia Márquez; fotografies de Manuel Palma | About the sea, de Víctor Bensusi | Su nombre auténtico no lo recuerdo, de Sabina Urraca; collages de Laura Carrascosa Vela | Las que cuidan, de Susana Girón | Raíces en la carretera, de María López Villodres | En el corazón de la tierra, de Francisco Márquez | Guías a la fascinación, d’Antonio Sandoval; il·lustrat per Alicia Aradilla | Reinventarse en tiempos de pandemia, de Analía Plaza | Un paisaje en un frasco de perfume, de’Agus Esquerre; fotografies de Javi Luengo | La fiesta de mi pueblo, d’Abel Hernández; il·lustrat per Laura Pérez | Salvajito #5, de Carmen Pacheco; il·lustrat per Naida Mazzenga.

Esgotat

Descripció

Revista SALVAJE nº 5.

 

Salvaje “la revista que quiere sacarte al campo” és la revista trimestral i en paper que vol traure’t al camp. Una publicació per a desconnectar del mòbil, reivindicar la nostra naturalesa i donar veu als nostres pobles.

 

En Salvaje volen que soltes el mòbil, deixes de rebre notificacions per un instant i t’adones que molts dels nostres problemes, com l’ansietat o l’estrés, s’arreglen eixint fora.

 

Per a això es reivindica la riquesa natural i rural del nostre país. Espanya té la major biodiversitat de la Unió Europea i la segona esperança de vida més elevada del món, una conseqüència directa de la dieta de les nostres àvies. Es presumeix de la nostra naturalesa i de la nostra cultura rural com els estatunidencs del seu Gran Canó o els francesos dels seus camps de lavanda de la Provença.

 

També es dona veu a les noves iniciatives que des dels pobles estan revitalitzant el medi rural. Salvaje vol canviar la imatge que existeix del nostre camp, associada al pessimisme i l’abandó, i gaudir-lo, perquè està ple de vida i només fa falta que algú ho explique.

 

En Salvaje es publiquen les històries increïbles que succeeixen fora de la ciutat i a les quals els mitjans tradicionals no fan cas. Per a això compten amb una xarxa de corresponsals salvatges, per a tindre almenys un col·laborador o col·laboradora en cada província i que siguen les persones que viuen prop de les històries les que les conten, i no algú des d’una redacció a Madrid.

 

És trimestral, perquè ho bo tarda a cuinar-se, i en paper, perquè volen recuperar el plaer d’asseure’ns a llegir en qualsevol part, sense necessitat de cobertura.

 

Salvaje no és una revista de viatges, d’esports, de literatura, d’economia o de medi ambient, encara que té alguna cosa de tot això. Salvaje és una revista sobre el camp, amb continguts de qualitat, escrits i fotografiats pels millors col·laboradors, amb un disseny tan cuidat que facen venir ganes de col·leccionar-la.

Additional Information
Pes 425 g
Dimensions 27 × 21 × 1 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Revista SALVAJE nº 5”