Botiga

Revista SALVAJE nº 2

10,00

Salvaje és la revista trimestral i en paper que vol traure’t al camp.

 

Tardor de 2019 | 112 pàgines + Suplement infantil Salvajito de 8 pàgines.

 

Últims exemplars del segon número de Salvaje, ja descatalogat. Amb més inspiració, emocions i sobretot molts més bolets. No van baixar el nivell, i en aquest número compten amb les i els millors il·lustradors, fotògrafs i autors que van poder trobar.

 

Continguts:

Nadie es contingente en el pueblo que dice Pepe, de Virginia Mendoza | De aquí al horizonte, de Blanca Viñas | Todos contra el topillo, de César-Javier Palacios | El doble olvido, d’Annabel Roda | Añisclo, el discreto triunfo de la burocracia, de Pablo Gómez Burgio | Ahí fuera anda un zorro, de Rogelio Luque Lora i Adara Sánchez | El hombre que ve lo que no se ve, d’Álex Ayala | Cómo cagar en el campo, de Scouts de España y Puño | El té de Orballo huele a mar, de Dani Keral | Una pequeña filosofía de las setas, de Delia Rodríguez i Patricia Bolinches | Shapers, los fabricantes artesanos de tablas resisten a los gigantes del surf, de Carlos Serrano | Poema para mí, de Pablo Ríos sobre text d’Irene Solà | Salvajito Número 2, de Carmen Pacheco i Teresa Bellón.

Esgotat

Descripció

Revista SALVAJE nº 2.

 

Salvaje “la revista que quiere sacarte al campo” és la revista trimestral i en paper que vol traure’t al camp. Una publicació per a desconnectar del mòbil, reivindicar la nostra naturalesa i donar veu als nostres pobles.

 

En Salvaje volen que soltes el mòbil, deixes de rebre notificacions per un instant i t’adones que molts dels nostres problemes, com l’ansietat o l’estrés, s’arreglen eixint fora.

 

Per a això es reivindica la riquesa natural i rural del nostre país. Espanya té la major biodiversitat de la Unió Europea i la segona esperança de vida més elevada del món, una conseqüència directa de la dieta de les nostres àvies. Es presumeix de la nostra naturalesa i de la nostra cultura rural com els estatunidencs del seu Gran Canó o els francesos dels seus camps de lavanda de la Provença.

 

També es dona veu a les noves iniciatives que des dels pobles estan revitalitzant el medi rural. Salvaje vol canviar la imatge que existeix del nostre camp, associada al pessimisme i l’abandó, i gaudir-lo, perquè està ple de vida i només fa falta que algú ho explique.

 

En Salvaje es publiquen les històries increïbles que succeeixen fora de la ciutat i a les quals els mitjans tradicionals no fan cas. Per a això compten amb una xarxa de corresponsals salvatges, per a tindre almenys un col·laborador o col·laboradora en cada província i que siguen les persones que viuen prop de les històries les que les conten, i no algú des d’una redacció a Madrid.

És trimestral, perquè ho bo tarda a cuinar-se, i en paper, perquè volen recuperar el plaer d’asseure’ns a llegir en qualsevol part, sense necessitat de cobertura.

Salvaje no és una revista de viatges, d’esports, de literatura, d’economia o de medi ambient, encara que té alguna cosa de tot això. Salvaje és una revista sobre el camp, amb continguts de qualitat, escrits i fotografiats pels millors col·laboradors, amb un disseny tan cuidat que facen venir ganes de col·leccionar-la.

Additional Information
Pes 365 g
Dimensions 27 × 21 × 0,8 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Revista SALVAJE nº 2”