Botiga

Poal de metall galvanitzat negre REDECKER – 5 i 10 litres

13,5018,50

Poal de metall galvanitzat negre, de la fàbrica artesanal Redecker. El poal té una ansa de metall molt resistent i un agarre de fusta amb un disseny elegant i ergonòmic.

El poal és impermeable, per la qual cosa pots usar-lo com a poal de pal de fregar, per a posar-li aigua i netejar, per a transportar aigua i regar les plantes, o fins i tot com a decoració a casa, ja que queda genial com a jardinera per a les teues plantes.

Disponible en dues grandàries: 5 litres i 10 litres.

Fet a Alemanya.

Clear
Descripció

Poal de metall galvanitzat negre REDECKER – 5 i 10 litres.

 

CONSELLS D’ÚS:

  • Assecar bé després de cada ús.
  • Evita fregar-ho amb objectes punxants per a conservar la seua pintura.

 

SOBRE REDECKER:

Redecker és una de les últimes fàbriques de raspalls artesanals d’Alemanya amb 75 anys d’experiència. Redecker disposa d’una llarga col·lecció de raspalls i productes de fusta tradicionals i d’avantguarda, útils per a tots els àmbits de la vida. La casa Redecker sempre utilitza fustes naturals i materials biodegradables.

 

Redecker fabrica des de 1935 productes de fusta sense cap mena de tractament (vernissos, lasurs, etc.), aconseguint així productes artesanals de qualitat, molt útils i duradors. Cada tipus de fusta i de fibra vegetal té les seues característiques pròpies adaptades a un ús en particular. En els productes de fusta s’utilitzen, entre altres, fusta de faig, de freixe, de perera (per exemple per als raspalls per a bebés), de cirerer, d’auró i de boix, tots europeus i de tala controlada.

Additional Information
Pes N/A
Dimensions N/A
Capacitat

5 litres, 10 litres

Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Poal de metall galvanitzat negre REDECKER – 5 i 10 litres”