Botiga

Pinta de fusta d’olivera REDECKER per a cabells arrissats i afro

11,90

Pinta de fusta d’olivera amb pues amples específicament dissenyada per a a desembolicar els cabells respectant els seus rínxols, pentinant cabells arrissats i fins i tot afro.

Aquesta pinta de fusta d’olivera Redecker amb propietats antiestàtiques t’ajuda a desembolicar els cabells fàcilment controlant l’electricitat estàtica (efecte frizz) i disminuint l’enscrespament.

El seu aspecte natural i reixat ho fa especialment bonic.

Mesura: 10,5 x 6,5 cm.

Feta a Alemanya.

Descripció

Pinta de fusta d’olivera REDECKER per a cabells arrissats i afro.

 

CONSELLS D’ÚS:

  • No deixar en remull.
  • Si fora necessari, la pinta es pot llavar amb aigua i sabó.
  • Assecar l’excés d’aigua amb una tovallola o amb un drap i deixar-lo assecar en un lloc ventilat.

 

Fusta sense cap mena de tractament químic i sense vernissos. Porta únicament una capa d’oli de llinosa per a protegir la fusta i fer que aquesta pinta siga molt duradora. De fet, la fusta d’olivera es caracteritza per ser una fusta molt densa, resistent i duradora, la qual cosa farà que aquesta pinta estiga amb tu durant molts anys. La fusta amb la qual ha sigut fabricat aquesta pinta prové de boscos locals.

 

SOBRE REDECKER:

Redecker és una de les últimes fàbriques de raspalls artesanals d’Alemanya amb 75 anys d’experiència. Redecker disposa d’una llarga col·lecció de raspalls i productes de fusta tradicionals i d’avantguarda, útils per a tots els àmbits de la vida. La casa Redecker sempre utilitza fustes naturals i materials biodegradables.

 

Redecker fabrica des de 1935 productes de fusta sense cap mena de tractament (vernissos, lasurs, etc.), aconseguint així productes artesanals de qualitat, molt útils i duradors. Cada tipus de fusta i de fibra vegetal té les seues característiques pròpies adaptades a un ús en particular. En els productes de fusta s’utilitzen, entre altres, fusta de faig, de freixe, de perera (per exemple per als raspalls per a bebés), de cirerer, d’auró i de boix, tots europeus i de tala controlada.

 

Additional Information
Pes 30 g
Dimensions 10,5 × 6,5 × 0,5 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Pinta de fusta d’olivera REDECKER per a cabells arrissats i afro”