Botiga

Percarbonat sòdic LA DROGUERIE ÉCO – 1 kg

6,00

Bossa d’1 kg de percarbonat sòdic de “La Droguerie Écopratique”, un potent llevataques i blanquejador de roba ecològic.

El percarbonat sòdic, també anomenat percarbonato de sodi, és un compost derivat del carboni (la seua composició és sal, aigua i guix) que en descompondre’s genera oxigen, convertint-se en aigua oxigenada, que és la que li dona les propietats blanquejadores. Una vegada dissolt en aigua, es descompon en carbonat de sodi (agent netejador) i peròxid d’hidrogen (blanquejador a base d’oxigen). Actua com un agent blanquejador i oxidant.

El percarbonato de sodi és un excel·lent blanquejador utilitzat en molts detergents en el mercat, el percarbonat subministra oxigen i actua com un llevataques per a dissoldre ràpida i completament tot tipus de taques difícils.

La seua aplicació és molt senzilla, i és que per a potenciar l’acció detergent només has d’afegir una cullerada sopera de percarbonat junt al sabó habitual que utilitzes, en el tambor de la llavadora. A continuació, llavar amb aigua calenta i llest. Perfecte per a un efecte blanquejador i per a llevar taques.

Pes: 1 kg.

Fet a França.

Descripció

Percarbonat sòdic LA DROGUERIE ÉCO – 1 kg

 

CONSELLS D’ÚS:

  • No el mescles amb àcids, com el vinagre o la llima, perquè allibera gasos que poden aconseguir altes temperatures.
  • Si rentes a mà et recomanem utilitzar guants. Es tracta d’un producte classificat com a comburent, corrosiu i irritant.
  • No el utilitzes amb roba amb tints naturals (podria deteriorar el color) ni amb teixits delicats com a llana o seda.
  • No el uses sobre superfícies que hagen sigut pintades, envernissades o lacades.
  • No ho uses tampoc en alumini, o fusta de roure o castanyer.
  • Llegeix l’etiqueta abans d’utilitzar-ho.

 

 

SOBRE LA DROGUERIE ÉCO:

La Droguerie Éco és una marca d’Ecodis, empresa francesa pionera en el disseny i distribució de productes ecològics a botigues especialitzades. Oferint al voltant de 2.000 productes als seus clients francesos i europeus, Ecodis persegueix un dels seus principals objectius: innovar per a fer que els productes ecològics siguen accessibles al major nombre de persones possible.

Durant més de 15 anys, el seu lema ha sigut “Feix els teus productes de neteja tu mateix!”. Els productes de La Droguerie Éco ho acompanyen en aquest enfocament de “fet a casa” amb uns ingredients simples, efectius i econòmics. Fabricats a França o Europa Occidental, els productes de La Droguerie Éco estan elaborats a partir de matèries primeres naturals, minerals o vegetals i amb el màxim d’ingredients orgànics.

Additional Information
Pes 1015 g
Dimensions 11 × 6 × 21 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Percarbonat sòdic LA DROGUERIE ÉCO – 1 kg”