Botiga

Palleta d’acer inoxidable reutilitzable – recta i corbada

2,00

L’última palleta que hauràs de comprar.

Milions de palletes de plàstic són usades i rebutjades sol minuts després del seu ús cada dia. Segons estimacions de Greenpeace, al dia es consumeixen a Espanya 13 milions de palletes. No és això ja prou boig?

El pitjor és que la majoria d’aquestes palletes es tiren directament al fem, mai es reciclaran i acabaran en els nostres oceans. Necessites més raons per a començar a usar una palleta de metall reutilitzable?

Aquestes palletes ecològiques reutilitzables estan fetes d’acer inoxidable Aisi #304 de qualitat superior, per la qual cosa estan lliures de tòxics, no deixen sabor, no s’oxiden, sense plàstic ni BPA i són aptes per al rentavaixella.

Palleta recta de 21,5 cm i corbada de 21 cm.

Diàmetre de 6 mm.

Preu per unitat.

Feta a la Xina.

Clear
Descripció

Palleta d’acer inoxidable reutilitzable – recta i corbada.

 

Un objecte quotidià, amb uns pocs minuts d’ús i que pot tardar fins a 500 anys a descompondre’s en el nostre medi ambient, causant gravíssims danys en els ecosistemes marins. Entre el 40-60% de les tortugues ingereixen plàstics i que en algunes espècies d’ocells aquest percentatge s’eleva fins i tot fins al 93%. Més d’un milió d’ocells i més de 100.000 mamífers marins moren cada any com a conseqüència de tots els plàstics que arriben a la mar.

 

Milions de palletes de plàstic són usades i rebutjades sol minuts després del seu ús cada dia. Segons estimacions de Greenpeace, al dia es consumeixen a Espanya 13 milions de palletes.

 

A Europa s’usen 36.500 milions anualment. Només amb les que es reparteixen en restaurants de menjar ràpid de la UE en un sol any es podria anar i tornar a la lluna fins a 10 vegades si les posàrem en fila. I Espanya té el trist rècord de ser el país europeu que més palletes usa per habitant i any, unes 110. Això suposa que tots els dies tirem més de 13 milions de palletes.

 

Encara més greu, segons les dades de la patronal del plàstic, Espanya només recicla el 37% dels envasos plàstics. La resta contamina any rere any el nostre entorn. Un situació intolerable, perquè a més estem parlant d’un objecte totalment innecessari i prescindible en el 99,99% dels casos.

Additional Information
Pes N/A
Dimensions N/A
Variant

Corbada, Recta

Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Palleta d’acer inoxidable reutilitzable – recta i corbada”