Botiga

Maquineta d’afaitar de fusta BANBU “Old School”

19,95

La maquineta d’afaitar Banbu “Old School” és una maquineta de seguretat amb capçal de tres peces i pinta tancada. Té mànec de fusta de paulònia i cos d’acer inoxidable cromat, perfecta per als amants de la fusta natural.

Molt més lleugera que les maquinetes d’afaitar clàssiques, però garanteix l’estabilitat, equilibri i agarre de l’afaitat.

Compatible amb totes les fulles d’afaitat de doble tall. No inclou fulles.

Pes: 65 g.

Feta a la República Txeca.

Descripció

Maquineta d’afaitar de fusta BANBU “Old School”.

 

PER QUÉ USAR UNA MAQUINETA D’AFAITAR REUTILITZABLE:

 • A l’any, es tiren al voltant de 2.000 milions de fulles d’un sol ús que no es poden reciclar.
 • Les maquinetes reutilitzables són una inversió per al planeta i per a la teua butxaca, ja que les fulles de doble tall les pots utilitzar moltes més vegades que les maquinetes d’un sol ús o que els capçals intercanviables, i a més són molt més barates, per la qual cosa una vegada feta la primera inversió de comprar la maquineta tradicional, el següent és començar a estalviar diners.
 • Molt més sostenible a nivell mediambiental, ja que redueixes els residus del bany, evitant els plàstics d’un sol ús o de vida limitada.
 • Si les fas servir amb fulles d’afaitar de qualitat, serà també millor per a la teua pell a llarg termini, ja que en aconseguir un millor apurat, no és necessari passar tantes vegades la fulla per la pell, evitant rojors i irritacions.

 

INSTRUCCIONS D’ÚS:

 • Col·loca la fulla d’afaitar entre les dues peces del capçal i enrosca tot assegurant-te que estiga ben col·locat i subjecte.
 • Prepara la teua pell amb aigua temperada i sabó ajudant-te d’una brotxa, si és possible. Si la teua pell és especialment sensible, pots aplicar uns minuts una tovallola calenta per a obrir els porus i ablanir el borrissol.
 • Amb suaus i tales passades, llisca la maquineta sense estrényer per la zona que vulgues afaitar o depilar. Molt millor si t’ajudes de l’altra mà per a tibar la pell.
 • Extrau la fulla d’afaitar, esbandeix bé cada part de la maquineta i deixa-la assecar. Aplica el teu aftershave o hidratant com de costum.
 • Una vegada seca la maquineta, guarda-la en un lloc on no estiga en contacte permanent amb la humitat.

 

CONSELLS D’ÚS:

 • En tindre aquesta maquineta el capçal de pinta tancada, la fulla no està tan exposada i és perfecta per a la majoria de persones, ja que ofereix apurats espectaculars i no necessites una tècnica molt diferent a la de les maquinetes d’un sol ús.
 • Després de cada ús, neteja bé la maquineta i asseca-la amb una tovalloleta o drap humit i deixa-la assecar totalment.
 • Aquesta maquineta t’hauria de durar tota una vida, però si pel motiu que fora, necessites rebutjar-la, deposita-la en el punt net, on s’aprofita el 100% de la maquineta per a futurs materials.
 • Per al reciclatge de les fulles d’afaitar, normalment aquest tipus d’utensilis no són reciclables, ja que són considerats com a residus domèstics perillosos i han de ser depositats en els punts nets, però des de fa uns mesos s’ha posat en marxa un programa de reciclatge de maquinetes d’afaitar per a convertir les fulles en lingots per a la seua reutilització en la indústria metal·lúrgica. En Terreta neta hem iniciat el procés per a ser punt de recollida públic d’aquest programa, per la qual cosa pots recol·lectar les fulles usades i les maquinetes velles en una capseta i porta-les al nostre espai.

 

Mesures:  11,5 x 4,1 x 2,5 cm.

Pes: 65 g.

 

SOBRE BANBU:

Banbu sorgeix en 2019, com a motor del canvi, de revolució davant la seua preocupació per l’ús generalitzat i indiscriminat de productes químics tòxics i de l’excessiva explotació de recursos. Sent el seu màxim exponent els productes d’un sol ús de plàstic. Productes amb una usabilitat molt baixa, i gran impacte mediambiental tant en la seua realització com en posterior residu.

 

En un moment, en el qual l’impacte d’aquesta manera de consum comença a veure la llum, naix Banbu, a la recerca d’alternatives naturals, ecològiques i sostenibles. Basant els fonaments en el respecte al món que ens envolta i a tots els integrants que en ell convivim, independentment de l’espècie i condició, perquè no entenen una manera de vida que no siga així.

 

L’objectiu és clar, fabricar productes naturals resistents de baix impacte mediambiental, però sense renunciar per això al disseny, la innovació i la qualitat. Productes que no sols són sostenibles, si no que amb ells s’obtenen resultats increïbles, tant en la nostra pell o cabells, com en el planeta.

Additional Information
Pes 95 g
Dimensions 14,8 × 7,8 × 4,5 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Maquineta d’afaitar de fusta BANBU “Old School””