Botiga

Escombreta de bany de fusta REDECKER

5,60

Lleva les escombretes de plàstic de la teua casa! Amb aquesta escombreta de WC 100% compostable i biodegradable, feta de fusta de faig i fibres vegetals (tampico) de Redecker, eliminaràs el plàstic del teu bany i deixaràs el teu WC molt net gràcies a la duresa de les seues fibres.

El mànec té un forat perquè pugues posar-li un cordill i penjar-la.

Material: Fusta de faig sense tractar i fibres de tampico.

Mesura: 37 cm.

Feta a Alemanya.

Esgotat

Descripció

Escombreta de bany de fusta REDECKER.

 

CONSELLS D’ÚS:

  • Deixar assecar bé després de cada ús per a evitar la proliferació de bacteris.
  • No deixar en remull. Utilitza un portaescombretes que evite que l’escombreta estiga en contacte permanent amb les restes d’aigua del fons.
  • Per a netejar-la: Posa-la en remull en aigua amb vinagre blanc durant unes hores. Per a més eficàcia, pots afegir una cullerada de bicarbonat de sodi a l’aigua.

 

SOBRE REDECKER:

Redecker és una de les últimes fàbriques de raspalls artesanals d’Alemanya amb 75 anys d’experiència. Redecker disposa d’una llarga col·lecció de raspalls i productes de fusta tradicionals i d’avantguarda, útils per a tots els àmbits de la vida. La casa Redecker sempre utilitza fustes naturals i materials biodegradables.

 

Redecker fabrica des de 1935 productes de fusta sense cap mena de tractament (vernissos, lasurs, etc.), aconseguint així productes artesanals de qualitat, molt útils i duradors. Cada tipus de fusta i de fibra vegetal té les seues característiques pròpies adaptades a un ús en particular. En els productes de fusta s’utilitzen, entre altres, fusta de faig, de freixe, de perera (per exemple per als raspalls per a bebés), de cirerer, d’auró i de boix, tots europeus i de tala controlada.

Additional Information
Pes 80 g
Dimensions 8 × 8 × 37 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Escombreta de bany de fusta REDECKER”