Botiga

Discos desmaquillants reutilitzables POOR CHRISTINE grans – 3x pack

7,20

Pack de 3 discos desmaquillants de 9 cm de Poor Christine que t’ajuden a netejar el teu rostre d’una forma respectuosa amb la teua pell i amb el medi ambient.

Estan compostos per dues cares diferents. Una d’elles extrasuau pensada per a desmaquillar la zona dels ulls i una altra de microtovallola per a una neteja profunda, alhora que suau, de la pell

Són resistents, hipoal·lergògens i estan fets a mà amb cotó orgànic natural certificat GOTS.

Llig detingudament els consells de cura per a un òptim aprofitament.

Fets a mà a Massamagrell (València).

Descripció

Discos desmaquillants reutilitzables POOR CHRISTINE grans – 3x pack.

 

CONSELLS DE CURA:

 • Opcional: Llavar abans d’usar per primera vegada (per a pells molt sensibles).
 • Netejar immediatament després del seu ús, preferiblement amb sabó neutre o ecològic; a mà, o en la llavadora dins d’una xarxa.
 • És important que el disc s’asseque bé. Et recomanem que tingues el nombre de discos suficients perquè pugues alternar-los i que l’assecat es realitze correctament, preferiblement a l’aire lliure.
 • Temperatura màxima de rentada 30°.
 • No utilitzar lleixiu ni suavitzant. Si vols desinfectar-los o que queden més suaus, de tant en tant pots posar-los en remull uns 15 minuts en aigua amb una mica de vinagre.
 • L’encongit de la tela de cotó orgànic és d’aproximadament un 5%.

 

SOBRE ELS DISCOS:

 • Discs desmaquillants grans de cotó orgànic per a netejar el rostre d’una forma respectuosa amb la teua pell i amb el medi ambient.
 • Estan compostos per dues cares diferents. Una d’elles extrasuau pensada per a desmaquillar la zona dels ulls i una altra de microtovallola per a una neteja profunda, alhora que suau, de la pell. Simplement humiteja el disc i aplica una miqueta de sabó. També pots utilitzar-los amb productes desmaquillants.
 • Són resistents, hipoal·lergògens i estan fets a mà amb cotó orgànic natural certificat GOTS.
 • Es tracta de l’alternativa més ecològica als discos d’un sol ús de cotó, i la més suau amb la teua pell.
 • Més suau amb la teua pell perquè el cotó natural no està tractat amb clor o altres blanquejants, que poden irritar la nostra pell; i que a més deixen un residu tòxic en la terra. És l’opció més ecològica perquè evites comprar un producte d’un sol ús que utilitzem tan sovint, així com el seu envàs de plàstic.
 • Són perfectes per a eliminar les restes de maquillatge, o simplement per a netejar la teua pell tots els dies o aplicar qualsevol loció.
 • Redueix el consum de productes d’un sol ús, per la teua salut i per la de l’ecosistema! No cal canviar els teus hàbits d’higiene. Simplement tria una opció més ecològica.

 

Fet a la Comunitat Valenciana (Espanya).

 

SOBRE EL COTÓ ORGÀNIC:

El cotó orgànic ha permés, sobretot a Llatinoamèrica, recuperar cultius de cotó d’altres colors (hi ha cotó marró, verd, rosa, blau…).

 

Aquests cultius tradicionals de cotó orgànic van desaparéixer amb la industrialització del sector tèxtil, ja que eren més difícils de tenyir en tindre un color propi, optant la indústria per cultivar el cotó blanc, que en ser més clar, permetia pràcticament qualsevol tint.

 

No obstant això, els cultius de cotó orgànic estan permetent recuperar aquestes espècies de cotó que s’estaven perdent.

 

El color d’aquesta mena de cotó té la particularitat que s’intensifica amb les rentades, en lloc d’aclarir-se com passa amb el cotó tintat, per la qual cosa la tovalloleta intensificarà el seu color verd després de 3 o 4 rentades, passant a ser un verd més fosc.

 

SOBRE POOR CHRISTINE:

“Era tan pobre que no tenía más que dinero”, així comença la cançó “Pobre Cristina” de Joaquín Sabina. I així comença també l’aventura de Núria amb Poor Christine, prenent com a inspiració una cançó que parla sobre la infelicitat de Christina Onassis, i prenent com a referent el que no voldria per a ningú, va decidir en 2015 crear una marca que suposara tot el contrari: la seua pròpia felicitat i la de tots i cadascun dels quals participen en aquest projecte, directa o indirectament, incloent a les persones que elaboren els productes o matèries primeres, als seus clients, però també cadascun dels éssers vius d’aquest planeta.

 

Poor Christine és una xicoteta empresa d’eco disseny, producció i venda d’artesania sostenible elaborada amb materials ecològics i zero waste, feta a mà a l’Horta Nord de València, utilitzant teixits sostenibles i ecològics certificats. El cotó orgànic natural té la certificació GOTS.

Additional Information
Dimensions 9 × 9 × 1,5 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Discos desmaquillants reutilitzables POOR CHRISTINE grans – 3x pack”