Botiga

Compresa de tela de nit reutilitzable de cotó orgànic ILEN extra suau

17,50

Una dona en la seua etapa fèrtil pot arribar a utilitzar entre 10.000 i 20.000 compreses d’un sol ús, compreses que acaben en el fem sense possibilitat de reciclar-se.

Una alternativa a això és aquesta compresa de nit impermeable, extra suau, ecològica i feta a mà per a tota mena de bragues gràcies a les dues posicions d’amplària d’entrecuix.

En ser una miqueta més llargues, aquestes compreses de tela Ilen són ideals per a usar durant la nit, per a cicles amb fluxos intensos i per a pèrdues d’orina lleus.

En contacte amb la pell i en la capa exterior, suau cotó orgànic de la més alta qualitat, a l’interior, una capa d’absorbent moletó de cotó orgànic i un teixit impermeable amagat de PUL (polièster laminat en poliuretà).

L’opció perfecta com a alternativa als tampons d’un sol ús, protectors íntims o compreses d’un sol ús. Elimina el plàstic de la teua menstruació i passa’t a una menstruació sostenible i saludable.

Compresa per a flux abundant.

Mesures: 28 cm llarg i 7 o 8 cm d’ample d’entrecuix segons en què posició ajustes el clip.

Feta a mà a Astúries.

Clear
Descripció

Compresa de tela de nit reutilitzable de cotó orgànic ILEN extra suau.

 

MATERIALS:

 • Les compreses estan fetes amb 4 capes de teles diferents.
 • En contacte amb la teua pell, una tela molt suau d’interlock, franel·la o popelín de cotó bio (certificat GOTS).
 • El teixit interior absorbent està fet amb 100% moletó de cotó (certificat GOTS).
 • La capa impermeable està feta amb un teixit de PUL, tela de polièster amb una capa de poliuretà que fa la compresa impermeable, transpirable i elàstica. Aquesta tela és l’encarregada que els fluids no traspassen a la roba interior (certificat Oeko Tex Standard 100).
 • L’última capa, en contacte amb les teues bragues, està feta de cotó bio (certificat GOTS).

 

CONSELLS D’ÚS:

 • Abans del primer ús llava la teua compresa per a potenciar la seua absorció (llig detingudament els consells de rentada a continuació).
 • Aquestes compreses tenen ales i clips amb dues posicions, que permeten que s’ajusten i subjecten a la roba interior i es mantinguen en el seu lloc.
 • Col.loca la part amb l’estampat sobre la roba interior, baixa les ales i tanca els clips sobre aquesta, de manera que la part suau de color quede en contacte amb la teua pell.
 • El temps d’ús depén del teu sagnat, però normalment pots portar-les més temps que les compreses convencionals d’un sol ús, ja que aquestes compreses de tela tenen més capacitat d’absorció.

 

CONSELLS PER A RENTAR LES COMPRESES DE TELA:

 • La sang, encara que a primera vista és enutjosa, és fàcil de netejar.
 • L’ideal és aclarir-les en aigua freda només canviar-te, però això no sempre és possible.
 • Pots deixar-les en remull unes hores abans de rentar-les, però sense passar-te! Quant més temps passe, més et costarà llevar la sang.
 • Després renta-les a mà o en la llavadora, sempre amb aigua freda. Això és important, l’aigua calenta fixa la sang en els teixits.
 • A l’hora de rentar-les, siga a mà o a màquina, utilitza un sabó suau, i evita l’ús de lleixius, llevataques, perfums o suavitzants, que a més d’escurçar la vida dels teixits, et picarà la pell.
 • Un rajolí d’aigua oxigenada amb el remull, ajuda a blanquejar i elimina olors.
 • Si pots asseca-les al sol, és el millor desinfectant i blanquejador.
 • Evita radiadors i assecadores que desbaratarien els teixits.

 

Dissenyades per a un sagnat abundant, aquestes compreses de tela en ser una miqueta més llargues, són ideals per a usar durant la nit, per a cicles amb fluxos intensos i per a pèrdues d’orina lleus.

 

Mesures: Llarg: 28 cm | Ample d’entrecuix: 7 o 8 cm.

 

En tractar-se d’un producte artesanal fet a mà, el producte pot variar lleugerament de les fotos ací mostrades.

 

Fet a La Marea, Piloña, Astúries (Espanya).

 

SOBRE ILEN:

Ilen és una emprenedoria femenina que sorgeix en 2015 amb l’objectiu d’acostar a totes les dones productes per a una menstruació més sostenible i respectuosa amb el cos i el planeta. Productes ecològics, sostenibles a nivell social i ambiental, que ens facen caminar cap a un model econòmic més just per a les persones i el planeta

 

Ilen treballa amb fibres naturals amb certificats que asseguren, tant la producció ecològica i sostenible de les fibres, l’ús de tints de baix impacte ambiental, així com òptimes condicions laborals per a totes les persones que treballen en el procés de fabricació dels teixits (GOTS).

 

El seu objectiu és oferir a les dones la possibilitat de gaudir d’un cicle conscient, contribuint a cura del planeta i donant suport a aquesta iniciativa liderada per dones de producció local sostenible.

 

Fet a La Marea (Astúries), Espanya.

Additional Information
Pes 40 g
Dimensions 28 × 8 × 0,5 cm
Estampat

, ,

Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Compresa de tela de nit reutilitzable de cotó orgànic ILEN extra suau”