Botiga

Brotxa d’afaitar vegana OMEGA “S-Brush” barbera

15,00

Brotxa d’afaitar tradicional Omega “S-Brush S1005”, amb mànec clàssic de fusta i amb un eficaç tractament per a resistir el contacte amb l’aigua.

Els pèls de fibra resulten especialment suaus, en tractar-se d’un pèl no porós, té l’avantatge de consumir menys producte, ja que no absorbeix aigua. Les fibres posseeixen la rigidesa necessària per a espumejar amb facilitat cremes i sabons. Higièniques i de fàcil neteja.

Ideal per a amants de l’afaitat clàssic amb brotxa, de manera que aconsegueix fer del sabó una crema que ajuda a aconseguir un afaitat més apurat.

Fabricat a Itàlia.

Esgotat

Descripció

Brotxa d’afaitar vegana OMEGA “S-Brush” barbera.

 

CONSELLS D’ÚS:

  • Després de cada afaitat, aclarir la brotxa durant uns 10 segons davall de l’aixeta per a eliminar tots els residus de sabó.
  • Assecar sacsejant la brotxa.
  • Recomanem penjar la brotxa en un suport per a un millor assecat.
  • Guardar en un lloc tancat únicament quan la brotxa estiga perfectament seca.

 

PROPIETATS:

  • Altura total: 120 mm.
  • Altura del mànec: 64 mm.
  • Altura de les fibres: 56 mm.
  • Diàmetre del nus: 25 mm.
  • Durant els primers usos és habitual que algunes fibres caiguen de la brotxa.

 

SOBRE OMEGA:

OMEGA es va fundar en 1931, quan es va prendre el control de la propietat anterior, que havia començat abans de la Segona Guerra Mundial. En eixe moment el negoci principal es basava en la fabricació de truges, però progressivament va ser reemplaçat per la producció de brotxes d’afaitar i pinzells. En els anys 80 es va introduir la producció de corrons de pintura convertint-se en una part important de la gamma OMEGA.

 

Al llarg dels anys, l’activitat sempre ha romàs sota la direcció familiar aconseguint un important posicionament en el mercat de pinzells professionals i productes d’afaitat, convertint-se així en líder en aquest camp.

 

En 1964, la fàbrica es va traslladar del xicotet edifici original al lloc actual, ampliat diverses vegades al llarg dels anys fins als quasi 5000 m² actuals. La família OMEGA ha continuat ampliant i millorant el negoci amb la mateixa diligència, passió i determinació involucrant sempre a les noves generacions (4 fins ara) en el seu projecte. L’actual cap de la companyia va començar a ajudar en el negoci del seu pare quan sol tenia tretze anys. Ara, amb noranta-cinc anys, encara està involucrat i secundat pels seus nebots i altres membres de la família, així com per molts altres col·laboradors qualificats.

 

La seua producció, identificada per la marca OMEGA, marca una gamma completa de pinzells i corrons professionals d’alta qualitat i una àmplia selecció de brotxes i jocs d’afaitar tant en truges, fibres naturals o sintètiques.

 

La producció d’alta qualitat d’OMEGA es deu a la gran experiència en la fabricació i a l’acurada selecció de matèries primeres.

 

La marca està molt estesa no sols a Itàlia sinó a tot el món, fins i tot en aquells països on existeix una producció nacional ben establida i qualificada.

Additional Information
Pes 55 g
Dimensions 2.5 × 2.5 × 12 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Brotxa d’afaitar vegana OMEGA “S-Brush” barbera”