Botiga

Bossa de silicona STASHER reutilitzable – mitjana

12,95

La bossa de silicona platí i hermètica de “Stasher” és l’alternativa reutilitzable, ecològica i saludable als tàpers de plàstic i les bosses “zip”.

Aquesta bossa multiusos és 100% silicona platí, lliure de plàstic i amb tancament hermètic, així que és perfecta per a emmagatzemar aliments, fins i tot molt calents, i també per a cuinar, calfar o congelar.

També és ideal per a portar el teu pícnic sense haver de carregar amb envasos i, per si no fos prou, també per a cuinar al buit, o per a calfar en el microones.

Grandària: 18 x 19 cm.

Capacitat: 450 ml.

Feta responsablement a la Xina (empresa certificada B-Corp).

Clear
Descripció

Stasher és la bossa multiusos i de mil usos per a una cuina lliure de plàstics!

 

Característiques:

  • Material segur: Fabricada en silicona platí 100%, material totalment segur, que no conté plastificants, PVC, derivats del petroli i no allibera materials tòxics, com BPA, ftalats o uns altres que puguen actuar com a disruptors hormonals.
  • Versàtil: Apta per a transportar, conservar i cuinar els aliments.
  • Hermètica: Tancament hermètic patentat Pinch-Loc, molt segur i que tanca amb gran precisió.
  • Flexible i fort: És una bossa bastant gruixuda i resistent alhora que molt flexible.
  • Resistent a la calor: La bossa Stasher aguanta fins a 260 °C, per la qual cosa és apta per a microones (sempre amb la bossa oberta), forn, rentavaixella i també per al congelador.
  • Higiènica: La seua superfície no és porosa, per la qual cosa amb una neteja adequada no es produeix creixement bacterià. No absorbeix olors.
  • Fàcil neteja: Llavar bé després de cada ús amb aigua i sabó. Es pot llavar també en el rentavaixella.
  • Ecològica: Reutilitzable i molt duradora, per la qual cosa ens ajuda a evitar el consum de plàstics i el greu problema mediambiental que estan causant.

 

La bossa de silicona platí Stasher es pot reciclar portant-la al punt net de la teua ciutat, però no la podem depositar junt als plàstics al contenidor groc (plàstics, envasos de metall i bricks). També es pot enviar a la fàbrica de Stasher, on han creat un projecte que les reconverteixen en paviment per a zones de joc infantils. Si vols col·laborar amb aquest projecte, envia’ns la teua Stasher quan no la utilitzes més i nosaltres la farem arribar al seu fabricant.

 

Però la silicona és també un plàstic?

 

No, la silicona està composta per silici (provinent de l’arena i el quars), oxigen i hidrogen. És una material molt flexible, versàtil i resistent el que fa que siga ideal per a substituir el plàstic en xuplons, productes d’higiene íntima com la copa menstrual, en aplicacions mèdiques com a pròtesis cardíaques i fins i tot en la cuina com els motles, utensilis o les bosses reutilitzables.

 

Una dels seus majors avantatges davant del plàstic és que la silicona d’alta qualitat com la platí és inerta, al contrari que el plàstic, per la qual cosa no desprén tòxics.

Additional Information
Pes 125 g
Dimensions 19 × 18 × 1,5 cm
Color

Aigua, Transparent

Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Bossa de silicona STASHER reutilitzable – mitjana”