Botiga

Bastonets per a les orelles de bambú i cotó HYDROPHIL – 100 u.

2,50

Aquests bastonets de bambú i cotó ecològic d’Hydrophil són l’alternativa sostenible als bastonets de plàstic convencionals.

Són 100% vegans i són totalment biodegradables i compostables, ja que estan fabricats de bambú i cotó ecològic certificat.

Els pots utilitzar per a netejar-te els plecs de les orelles, per a eliminar restes de maquillatge, per curar una ferida, i en general per a qualsevol altre ús que requereixi precisió.

Caixa de 100 unitats.

Fet responsablement a la Xina.

Descripció

Bastonets per a les orelles de bambú i cotó HYDROPHIL – 100 u.

 

CONSELLS D’ÚS:

  • Els bastonets de cotó estan dissenyats per a netejar de les orelles, però no per al seu ús en el canal auditiu.
  • En un ambient humit com el del bany, aquests bastonets són molt més duradors que les alternatives fetes de paper o cartó.
  • Pots guardar els teus bastonets en un pot de vidre amb tapa per a evitar la humitat del bany.
  • Per a utilitzar-los com desmaquillant de pestanyes: ruixa el teu bastonet amb una gota de loció netejadora desmaquillant i passa-ho per les teues pestanyes ajudant-te d’una tovalloleta de cotó.
  • Si els fas servir per a maquillar-te o desmaquillar-te no dubtes a prorrogar la seua vida reutilitzant-lo moltes vegades.

 

SOBRE ELS BASTONETS PER A LES ORELLES:

  • Fets amb bambú i amb cotó de cultiu biològic controlat.
  • Els bastonets de cotó t’arriben en una bonica caixa de cartó reciclat.
  • 100% biodegradable, es descompon ràpidament fent d’adob natural i aportant abonament a la terra.
  • L’embalatge pot rebutjar-se simplement en el contenidor de paper usat.

 

SOBRE HYDROPHIL:

Hydrophil naix a Hamburg de la unió de 3 amics, Christoph, Sebastian i Wanja, que escrivien un blog sobre les múltiples facetes de l’aigua hui dia (ús sostenible, conflictes, aigua corrent…).

 

Durant un passeig amb bici van pensar si seria possible crear productes que, a més de justos, vegans i sostenibles, foren neutres en la seua petjada hídrica.

 

Treballen amb matèries primeres naturals que no posen en perill l’aigua subterrània, l’aigua potable i no requereixen irrigació artificial. No contenen productes d’origen animal, ni fan proves en animals. Tots els productes són fabricats de manera sostenible i justa. També col·laboren amb projectes com a Viva con Agua, que busquen millorar l’accés a l’aigua potable en regions sense accés a aquesta.

Additional Information
Pes 30 g
Dimensions 9,5 × 7,6 × 2,5 cm
Ressenyes (0)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Bastonets per a les orelles de bambú i cotó HYDROPHIL – 100 u.”