23/03/2019 | Projecció: Documentals “In transition 1.0” i “In transition 2.0”

23/03/2019 | Projecció: Documentals “In transition 1.0” i “In transition 2.0”

Dissabte per la vesprada és un moment perfecte per a seure en el sofà a veure un documental. En aquest cas seran dos documentals, amb una duració total de 2 hores.

Sinopsi «In Transition 1.0 – From oil dependence to local resilience»:

«In Transition 1.0» és la primera pel·lícula detallada sobre el Moviment de Transició filmat pels qui el coneixen millor, els qui estan fent que succeïsca sobre el terreny. El moviment de Transició és un moviment positiu, enfocat a buscar solucions, viral i divertit. Una oportunitat històrica per a construir un món renovat. «In Transition 1.0» és fruit de la compilació de més de 100 cintes enviades des de diferents Iniciatives de Transició de tot el món.

Sinopsi «In Transition 2.0: a story of resilience and hope in extraordinary times»:

«In Transition 2.0» és un viatge inspirador, una immersió en el Moviment de Transició. Una recopilació d’històries de tot el món on gent comuna, gent com tu i com jo, fa coses extraordinàries. En «In Transition 2.0» coneixeràs comunitats que imprimeixen els seus propis diners, que cultiven aliments en llocs insospitats, la localització de les seues economies i la creació de projectes comunitaris de producció d’energia. Es tracta d’una idea que s’ha expandit viralment, un experiment social que tracta de respondre als temps d’incertesa que vivim amb les solucions i optimisme. Un moviment que existeix ja en més de 40 països i que es manifesta en més de 1700 iniciatives. «In Transition 2.0» es tracta del 2n documental de llarga duració produït per la Xarxa Internacional de Transició (Transition Network) – el primer va ser «In Transition 1.0» – Es tracta d’un vídeo preciós en el qual es compten 20 històries inspiradores de 15 països de tot el món. Es va realitzar de manera col·laborativa i es va llançar en 2012.

Dia de la projecció: 23-3-19 a les 17:00h

Preu de l’entrada: la voluntat.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.