Taller: Costura bàsica i reparació de roba 2a edició

 

 

El proper taller té com a finalitat allargar la vida de la nostra roba, aprenent des de zero algunes tècniques de costura bàsiques: cosir un botó, apedaçar un trencat, acurtar un camal, etc. Si et quedares en ganes de vindre a la primera edició o vols repetir per assentar coneixements, esta és la teua oportunitat!

La realització del taller es farà el dia 15-2-18, el preu és de 5€ per persona i la durada de 1,5 hores aprox. L’idioma serà valencià o castellà, segons preferència de les persones assistents.

El material que gastarem durant el taller està inclòs (en finalitzar, el material es deixa ací), però si tens agulles, dedals, tissores i demés material de costura a casa, és convenient que el dugues, ja que depenent de la gent que s’apunte potser farà falta més. I si tens roba que vols reparar, no t’oblides de portar-la! 😉

Per apuntar-te al taller ompli el formulari que trobaràs ací baix, indicant el teu nom i si tens material de costura que pots portar o no. No dubtes en afegir qualsevol pregunta o comentari que cregues convenient!

Us esperem!