Botiga

Pinta de fusta KOST KAMM de pues amples i normals – 19 cm

11,95

Pinta de fusta Kost Kamm amb pues amples per a desembolicar cabelleres llargues llises i pentinar cabells arrissats, i pues normals per a desembolicar cabelleres mitjanes llises.

Aquesta pinta de fusta de faig i d’olivera amb propietats antiestàtiques t’ajuda a desembolicar els cabells fàcilment controlant l’electricitat estàtica (efecte frizz) i disminuint l’enscrespament.

Mesura: 19 cm.

Feta a Alemanya.

Descripción

CONSELLS D’ÚS:

  • No deixar en remull.
  • Si fora necessari, la pinta es pot llavar amb aigua i sabó.
  • Assecar l’excés d’aigua amb una tovallola o amb un drap i deixar-lo assecar en un lloc ventilat.

 

Pinta de fusta sense cap mena de tractament químic. Porta únicament una capa d’oli per a protegir la fusta i fer que aquesta pinta siga molt duradora. De fet, la fusta de faig es caracteritza per ser una fusta molt densa i resistent igual que la d’olivera, que és especialment dura, la qual cosa farà que aquesta pinta estiga amb tu durant molts anys. La fusta amb la qual ha sigut fabricat aquesta pinta prové de boscos locals.

 

SOBRE KOST KAMM:

La seua gran experiència en la fabricació de pintes es basa en la seua història familiar i la seua experiència en l’antic Gremi de Fabricants de Pintes, ja que des de fa diverses generacions ​​han sigut fabricants de pintes.

Kost Kamm ha sabut combinar l’artesania tradicional i l’ús de noves tècniques, per a així fabricar pintes que compleixen amb alts estàndards de funcionalitat, sostenibilitat i disseny estètic.

Per al desenvolupament de productes i el disseny de les seues pintes, raspalls i articles d’afaitat, l’amor pel detall en el color i la forma és crucial. Kost Kamm desenvolupa una relació de confiança amb els seus clients/es, proveïdors/es i empleats/des, i el tracte respectuós amb la natura forma la base de la seua filosofia d’empresa.

Valoraciones (0)

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Pinta de fusta KOST KAMM de pues amples i normals – 19 cm”