Agenda d’activitats zero waste d’octubre

Agenda d’activitats zero waste d’octubre

Vos portem l’agenda d’activitats zero waste d’octubre!

Hem sobreviscut setembre, ens hem recuperat totalment de la síndrome post vacacional i seguim amb energia i ganes d’organitzar tallers i xarrades al nostre espai, així que aquest octubre també està carregaet d’activitats al nostre espai.

Vos deixem un xicotet avançament del que es ve aquest mes:

  • Un taller de tall de vidre amb NYÀS, perquè convertisques les botelles velles de vidre en objectes útils per al teu dia a dia.
  • Aprén a cosir amb TamiNeko i fes-te una bossa de roba per a anar a la compra o per a trepitjar-te els carrers, usant teles reciclades.
  • Et presentem Sagal de la Terra, un projecte d’agricultura km 0 i ecològica, per si estàs fart/a de comprar fruita i verdura envasada en plàstic i que faça gust de suro.
  • Fes-te els teus propis discos desmaquillants reutilitzables amb TamiNeko i dona’ls mil usos.
  • Es calculen mil milions de desplaçaments per causes climàtiques en els pròxims anys. Sabies que a la Comunitat Valenciana podem ser les primeres refugiades i refugiats climàtics d’Europa? El llibre d’aquest mes del Club de Lectura promet.

Si t’interessa alguna cosa de la nostra agenda d’activitats zero waste d’octubre, escriu-nos per a apuntar-te, que les places són molt limitades.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.